Utazás a tökéletes egészséghez Otthona kényelmében

Hívjon egészségéért! Megéri! Házhoz megyek Szegeden!

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek honlapomon. Patyi Zoltán agrármérnök, svédmasszőr és gyógynövénytanácsadó vagyok. A következő sorokban rólam és a tevékenységemről olvashatsz.

Aktív sportolóként mindig is foglalkoztatott a sérülések megelőzése, illetve a már elszenvedett húzódások, rándulások és a kellemetlen izomláz kezelése. Innen ered az önmasszázs gondolata, a masszázs és a természetes gyógymódok iránti érdeklődésem. Ennek és kitartásomnak köszönhetően váltam elismert szakemberré a masszázs és a gyógynövényes területeken. 2009-ben szereztem agrármérnöki diplomát a Szent István Egyetem. Az itt elsajátított tudásom a gyógynövénytanácsadói tevékenységem alapja. Ugyanebben az évben kezdtem el frissítőmasszázzsal foglalkozni, rá egy évre elsajátítottam a talp reflexzónás masszázsának rejtelmeit. A gyógynövények varázslatos világa felé 2011 nyarán fordultam, ekkor született meg az első izomlazító masszázsolajam, amelyet azóta már tovább csiszoltam. 2013 februárjában masszázstudásom a Gizella Stúdió tanfolyamán tovább gyarapítottam.

 

Terveim és céljaim közé tartozik, hogy tovább tökéletesítsem a már meglévő termékeimet (elsősorban a csomagolást), továbbá újabb és újabb termékeket állítsak elő, hogy azokat embertársaim szolgálatába állítsam az ő egészségük érdekében. További célom, hogy folyamatosan képezzem magam azért, hogy ezzel is segítsek az embereknek.

Ezzel az attitűddel tevékenykedem Szegeden...

 

 

 

 

 

 

 

Szerkesztés alatt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelem! Az általam nyújtott szolgáltatások nem gyógyító jellegűek, hanem fizikai közérzetjavító tevékenységek. Magyarországon kizárólag orvos "gyógyíthat".

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 5
Havi: 44
Össz.: 14 905

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Utazás a tökéletes egészséghez Otthona kényelmében - © 2008 - 2019 - masszazsterapia-szeged.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »